top of page
  • Foto van schrijverjpdelaaf

TIME FOR CHANGE

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021TIME FOR CHANGE.....Dromen, Durven en Doen.... Na 28 jaar projectmanager in de IT is het tijd geworden voor een ander pad! Ik heb het roer om gegooid. Ik wil meer uit mijn leven halen, wil van toegevoegde waarde zijn voor een ander….volg mijn hart en mijn droom. Per 1 september 2019 ben ik overgestapt naar de (ouderen)zorg. Je kunt veel leren van de oudere mens, ze hebben veel levenswijsheid. Ik vind het mooi om het verschil te maken, mensen tot hun recht te laten komen in de dingen die ze nog wel kunnen. Zorgen voor een veilige/geborgen plek waar ze zich thuis voelen. Het werk is zo ontzettend leuk en waardevol dat ik jullie graag wil meenemen op de weg van Projectmanager IT naar verpleegkundige. Ik hoop met deze blog andere te inspireren ook hun droom te gaan volgen!


www.maakjijookhetverschil.nl

64 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page