top of page
  • Foto van schrijverjpdelaaf

En nu weer verder….


Vandaag was mijn laatste dag bij Team Meijendel. Het was een emotionele dag want afscheid nemen van collega’s en bewoners waar je intensief 1,5 jaar hebt samengewerkt en voor hebt gezorgd valt toch niet mee. Ik ben dankbaar voor de leerzame tijd, zowel op het gebied van verpleegkunde als op het gebied van wijze levenslessen van de zorgvragers. De laatste periode was intens door de uitbraak van Covid-19 maar zorgde ook voor verbondenheid. Het zal een periode blijven die me altijd bij blijft! Het was het begin van een carrière switch waar ik heel veel energie uithaal en mijn leven verrijkt. Bedankt voor alle lieve berichten, ik ga jullie oprecht missen!

En nu weer verder…. Binnenkort start ik in de thuiszorg, bij team Hillenaarlaan. Nieuwe collega’s, nieuwe zorgvragers, nieuwe uitdagingen…. Daar kijk ik naar uit!
110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page