top of page
  • Foto van schrijverjpdelaaf

Bringing back memories

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021


De kop is eraf. Gisteren mijn 1e lesdag gehad. Op tijd vertrokken met de trein, je wilt toch niet te laat komen…. En met de NS weet je het nooit. Geen vertragingen dus dat verliep soepel. Na eerst de verkeerde kant te zijn opgestuurd vond ik toch snel de juiste route. Het gebouw van Inholland ligt naast de VU. Ineens voelde ik me weer 16 😊. Ik was er om 9:05 dus ruim op tijd om nog een kop koffie te drinken…. Of toch niet…… bij binnenkomst stond een bord, Introductie HBO-V deeltijd start om 9:00 op de 5e etage…. Nee toch, ik wist zeker dat er in de app 9:30 stond….Help, stress, balen….. Pfff gelukkig stond het fout op het bord. Uiteraard ging er op de 1e dag van alles mis op school, er is dus niets veranderd…


De klas bestaat uit 22 studenten, het is een gemêleerd gezelschap. De leeftijden lopen behoorlijk uiteen en studenten komen uit allerlei zorggebieden. Van psychiatrie, forensische zorgverlening tot aan ouderenzorg. De meeste hebben wel jarenlang gewerkt in de zorg en willen graag verdieping. Zij zijn na 2 jaar waarschijnlijk klaar met de opleiding….. Ik ga uit van 4-5 jaar….


Na de introductieronde werden we meegenomen door Moodle, het learning management systeem waar alle trainingen/opdrachten en belangrijke documenten in staan. Bedankt collega's uit de ICT voor de ondersteuning in het HBO. Moodle is ook goed voor "good old memories", bij diverse bedrijven dit vanuit de rol van projectmanager geimplementeerd :-). Volgende week starten we met de voorbereiding van ons persoonlijke leerplan/weg.Kortom een leuke start en veel zin in!


www.maakjijookhetverschil.nl

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page